Renovatie van het schilder-, stuc- of tegelwerk
Renovatie

Renovatie van het schilder-, stuc- of tegelwerk

Renovatie van het schilderwerk in uw woning? Zijn de muren aan een opknapbeurt toe? Wilt u graag een nieuwe kleur? De Haan Onderhoud is gespecialiseerd in:

  • Renovatie
  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Schilderwerk

Zo kunnen wij schilderwerk uitvoeren voor een nieuwe look maar ook ter bescherming tegen weersinvloeden en andere vormen die de ondergrond aan kunnen tasten. Dit kunnen we zowel binnen als buiten doen. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, plafonds, deuren en kozijnen. Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis of kantoorpand bedoelt. Of het nu gaat om kleine renovatie projecten of grote, wij voeren dit graag naar wens uit.

Renovatie in huis

Zijn er renovatie werkzaamheden in huis nodig? Graag komen wij langs om dit te inspecteren. Tijdens deze inspectie bekijken we de staat van het schilderwerk en bespreken we uw wensen. We beoordelen of de oorspronkelijke staat kan worden hersteld of dat er andere werkzaamheden nodig zijn. Naast schilderwerk kunnen we namelijk stucwerk verzorgen. Stucen of stukadoren is de vakterm voor het glad maken van wanden (of muren) en plafonds. Hiermee zorgen we ervoor dat de oneffenheden worden verwijdert.

Renovatie afspraak

Wilt u een afspraak voor renovatie van uw muren of andere objecten? Neem dan contact op. Na inspectie en advies kunnen we een offerte maken. Hierin staan de werkzaamheden en kosten duidelijk beschreven. Vervolgens kunnen we het gehele project, in overleg, uitvoeren. Als u kiest voor De Haan Onderhoud bent u zeker van eerlijk advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Uw woning transformeren naar een modern huis? Nieuwe kleuren op de muren of tegels in de badkamer? Wij realiseren dit naar wens.

Voor renovatie aan het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk zijn wij beslist hét aangewezen adres. Graag zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Neem contact op en maak een afspraak. Wij komen graag langs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Renovatie

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM