Schiedam

Renovatie werkzaamheden door De Haan Onderhoud aan uw woning in Schiedam en omgeving

Renovatie nodig in uw woning in Schiedam aan het schilder-, stuc- of tegelwerk? Is het schilderwerk aan vervanging toe? Of wilt u graag een nieuwe stijl en kleur in huis? Het team van De Haan Onderhoud staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en overige werkzaamheden in Schiedam en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring, pro actieve houding en de gave de wensen van de klant te vertalen in schilder- stuc- en tegelwerk hebben wij al vele klussen naar tevredenheid afgerond. Naast het creëren van een mooie uitstraling gaan we altijd voor kwaliteit zowel binnen als buiten! Heeft u bijvoorbeeld een kantoorpand in Schiedam en wilt u de buitenkant beschermen tegen weersinvloeden, vervuiling of andere vormen van aantasting van de ondergrond? Als geen ander weten wij wat daar voor nodig is en met kwalitatief hoogwaardig materialen en schilderwerk zorgen wij voor de bescherming en verfraaiing van uw pand. Ben u benieuwd wat De Haan Onderhoud voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. De Haan Onderhoud dé specialist in renovatie werkzaamheden in Schiedam en omgeving.

Renovatie aan uw gevel in Schiedam met stucwerk

Indien de gevel van uw woning in de buurt van Schiedam toe is aan renovatie is stucwerk beslist een aanrader. Stucwerk biedt namelijk diverse voordelen zoals:

  • Mooie uitstraling
  • Vele mogelijkheden
  • Optimale bescherming
  • Lange levensduur
  • Kwaliteit

Door de mogelijkheden kan de uitstraling aangepast worden aan uw wensen. Niet alleen in kleur maar ook in technieken. Daarnaast zorgt stucwerk voor optimale bescherming. Gevels hebben namelijk te kampen met weersinvloeden. Hagel, regen, kou en zon kunnen een negatieve invloed hebben. Wanneer uw gevel aan renovatie toe is geven wij graag advies.

De Haan Onderhoud staat klaar voor uw badkamer renovatie in Schiedam en omgeving

Is uw badkamer aan renovatie toe? Wilt u graag nieuwe tegels? Voor badkamer renovatie in de buurt van Schiedam moet u beslist bij ons zijn. Wij zijn uw partner voor alles op het gebied van tegelwerk en stucwerk. Naast badkamers kunnen wij dit ook in keukens en toiletruimtes verzorgen. Voor elke situatie bieden wij passende mogelijkheden. Strak, landelijke, donker, licht, met print of zonder print. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tegels en/of stucwerk.

Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Renovatie | Schiedam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM