Spachtelputz: dé tijdloze en strakke manier van wandafwerking!
Spachtelputz

Spachtelputz: dé tijdloze en strakke manier van wandafwerking!

Spachtelputz aan laten brengen op de muren? Deze meest gekozen sierpleister brengen wij al vele jaren aan op muren in zowel woningen als kantoorpanden. De Haan Onderhoud beschikt over een team ervaren stucadoors die jarenlange ervaring hebben op het gebied van stucen. Wij staan bekend om het strakke resultaat. Zoekt u een strakke en tijdloze manier van wandafwerking? Wandafwerking die in allerlei kleuren verkrijgbaar is? Dan is spachtelputz een aanrader. Indien u meer wilt weten komen wij graag bij u langs. We bekijken de situatie en brengen eerlijk en deskundig advies uit. Op basis van uw wensen en situatie kunnen we een offerte op maat maken. Graag geven we een vrijblijvende prijs voor het aanbrengen van spachtelputz, inclusief het materiaal.

Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister dat veel wordt gebruikt voor plafonds en wanden. Het bestaat uit kunsthars en een graniet korrel. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een fijne of grove korrel. Naast de structuur kan spachtelputz in verschillende kleuren worden aangebracht. Hierdoor is het toepasbaar in ieder interieur. Naast de mooie uitstraling biedt spachtelputz verschillende functionele voordelen zoals:

  • Stootvast
  • Schrob vast
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Weer- en waterbestendig

Dit in combinatie met de goede prijs/kwaliteit verhouding maakt het een geliefd product.

Een mooi eindresultaat met spachtelputz

Ons team stucadoors werken dagelijks met liefde en passie voor het vak. Of het nu gaat om een klein of groot project, zij streven keer op keer naar een perfect eindresultaat. Naast het aanbrengen van spachtelputz kunnen wij uiteraard nog andere soorten stucwerk aanbrengen. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij stucwerkzaamheden uitvoeren. Dit voeren wij volgens vooraf besproken planning en budget uit. Meer informatie? Een afspraak? Of een offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Indien u voor ons kiest bent u zeker van de beste materialen en dat alles tegen zeer scherpe prijzen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Spachtelputz

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM