Schiedam

De Haan Onderhoud, Stukadoors uit Schiedam die zeer hoge kwaliteit stucwerk leveren 

Stukadoors nodig in Schiedam die bijvoorbeeld traditioneel stucwerk kunnen leveren?  De Stukadoors van De Haan Onderhoud staan graag voor u klaar en leveren niets minder dan de hoogste kwaliteit! WIj zijn al jarenlang actief in het uitvoeren van stucwerkzaamheden en inmiddels een begrip in Schiedam en ver daarbuiten. WIj realiseren voor u de gewenste gladde wanden, muren en plafonds in Schiedam. Dagelijks leveren onze stukadoors vakwerk af bij particulieren, bedrijven en woningcorporaties. Dankzij onze strakke planning komen wij altijd onze afspraken na. Bij ons staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw wensen staan bij ons centraal en met het inzetten van ons vakmanschap geven wij uw muren in Schiedam nét dat beetje meer uitstraling. Benieuwd naar ons werk en de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Dé Stukadoors uit Schiedam staan voor u klaar!

Stukadoors van De Haan Onderhoud uit Schiedam met ieder hun eigen specialiteiten 

Heeft u een stukadoor nodig in de buurt van Schiedam? Zoek dan niet verder! Ons team stukadoors bestaat uit verschillende medewerkers die ieder hun eigen specialiteit hebben. Op deze manier kunnen we snel inspelen op vrijwel iedere klantwens. Afhankelijk van uw wensen kunnen we verschillende technieken toepassen. Hierbij kunt u denken aan:

•    Sierpleister
•    Raapwerk
•    Spachtelputz

En nog veel meer. Door onze ervaring maken wij van uw klus beslist een succes. 

De stukadoors van De Haan Onderhoud uit Schiedam voor traditioneel en speciaal stucwerk

De stukadoors van De Haan Onderhoud in de buurt van Schiedam houden zich bezig met zowel traditioneel als speciaal stucwerk. Door onze ervaring, kennis, opleiding en regelmatige bijscholing kunnen wij ieder stucproject uitvoeren. Wij voeren ieder project met de nodige zorg uit. Dit beginnen we altijd met nauw overleg. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarnaast voeren we de werkzaamheden op afgesproken tijden uit. 

Wilt u kennis maken met onze mogelijkheden en/of stukadoors? Bekijk onze website of neem contact op voor een afspraak. 
 

Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Stukadoors | Schiedam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2020 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM