Stukadoors in de buurt van Schiedam?
Schiedam

Een stukadoor nodig voor in de buurt van Schiedam?

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor voor uw woning of bedrijf in omgeving Schiedam? De Haan Onderhoud staat voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring met stucwerkzaamheden, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen leveren.

Wij zorgen voor mooie en gladde muren en plafonds in huizen of bedrijfspanden. Wij werken dan ook voor zowel particulieren, bedrijven en woningcorporaties. Wij horen graag wat u wensen zijn voor het stuken. Uw wensen staan centraal, dus aan de hand daarvan gaan we aan de slag!

Verschillende specialiteiten voor stukwerkzaamheden

De vakmensen van De Haan Onderhoud hebben allen hun eigen specialisme. Op deze manier kunnen wij verschillende technieken gebruiken om het gewenste resultaat te behalen. Zo gebruiken onze vakmensen onder andere de technieken sierpleister, raapwerk en spachtelputz. Bij ons kunt u terecht voor zowel traditioneel als speciaal stucwerk. Er zijn vele mogelijkheden! Door de vele ervaring kunnen wij elke professioneel en mooi uitvoeren.

Wij komen graag langs bij u in Schiedam om te bespreken wat u terug wilt zien in uw woning of bedrijfspand. Op onze website kunt u meer zien van de projecten die eerder plaatsgevonden hebben.

Stukwerkzaamheden in Schiedam laten uitvoeren door De Haan Onderhoud

Door de vele jaren ervaring, kennis en bijscholing kunnen wij elke stucklus uitvoeren! Wij hanteren een strakke planning, zodat de werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast zorgen. De stukwerkzaamheden worden op afgesproken tijden uitgevoerd. Daarnaast beginnen we de werkzaamheden door met u in gesprek te gaan. Zo weten we voordat we beginnen met de stukwerkzaamheden precies wat uw wensen zijn. Uw wensen staan centraal, zodat de muren extra uitstraling krijgen!

Wij maken graag met u kennis! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak!

Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Stukadoors | Schiedam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM