Tegelwerken in de buurt van Dordrecht
Dordrecht

De Haan Onderhoud is dé specialist in tegelwerken in Dordrecht en omgeving!

Tegelwerken in de buurt van Dordrecht? Dat kunt u het beste aan De Haan Onderhoud overlaten. De Haan Onderhoud staat bekend als dé specialist in tegelwerken. Of het nu gaat om het betegelen van uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet, terras of zwembad, ons team levert exclusief vakmanschap. Wilt u ook profiteren van onze expertise? En kunnen vertrouwen op een partner die doet wat hij zegt op het gebied van tegelwerken? Maak dan vandaag nog een afspraak met De Haan Onderhoud, dé betrouwbare partner voor elke tegelwerk klus!

Tegelwerken is vakwerk!

Goed tegelen is vakwerk en niet altijd een klus om zelf aan te beginnen. De diversiteit in de keuze voor tegels is vandaag de dag enorm. Niet alleen qua formaat, maar ook qua legpatroon.  Voor ons is het dan ook geen enkel probleem om te werken met grote natuursteentegels en mozaïek. Wilt u tegelwerken door ons uit laten voeren? Maak dan een afspraak. Advies en persoonlijke aandacht zorgen er bij ons voor dat uw wensen werkelijkheid worden. Uw woon dromen maken wij graag waar met prachtige tegels. Graag komen we vooraf bij u in de buurt van Dordrecht langs om de plek te bekijken.

Uw vakkundige partner voor elke tegelwerk klus in Dordrecht

Voor allerhande tegelwerken in de buurt van Dordrecht en omgeving kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan vloeren en wanden in allerlei ruimtes. Doordat wij samenwerken met verschillende leveranciers kunnen wij in iedere klantwens voorzien. Zo zetten we de volgende soorten tegels:

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Cement
  • Mozaïek

En nog veel meer. Uiteraard kunnen we u ook de voor- en eventuele nadelen van elke tegelsoort toelichten. Graag geven we advies en bespreken we de mogelijkheden. Wij weten alles over de legmotieven, kleuren en patronen.

Tegelwerken, groot en klein verzorgt door De Haan Onderhoud

Een nieuwe badkamer in een nieuwbouwproject? Een toilet renoveren in een bestaande woning? Of het nu gaat om een klein of groot project in de buurt van Dordrecht en omgeving, wij verzorgen vrijwel alles op het gebied van tegelwerken. Ons werkterrein is zeer breed. Naast tegelwerken kunnen wij onze klanten van dienst zijn met schilder- en stucwerk. De Haan Onderhoud heeft vele jaren ervaring als stukadoor en staat bekend om zijn strakke resultaat. Heeft u interesse? Graag komen we langs in de buurt van Dordrecht om kennis te maken.

Neem contact op

De Haan Onderhoud logo
De Haan Onderhoud

Stel uw vraag

Tegelwerken | Dordrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 De Haan Onderhoud | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM